Compleet vernieuwde tegelafdeling!

We blijven graag vernieuwen en zijn continu in beweging. Altijd op zoek naar de laatste trends en ontwikkelingen. Op het moment dat je de showroom bezoekt kun je er dus van verzekerd zijn dat je een assortiment keukens, badkamers & tegels te zien krijgt dat helemaal up-to-date is. Onlangs is de complete tegelafdeling vernieuwd.

XXL tegelkasten

Vanwege de trends in grote tegels en voor het kunnen tonen van legpatronen zijn er XXL tegelkasten geplaatst, voorzien van het nieuwste assortiment tegels. Hier zie je bijvoorbeeld tegels van 60 x 60 cm naast elkaar met daarbij ook een mozaïek variant!

Piet Boon tegels

Piet Boon is een bekende meubel- en interieurontwerper. Piet Boon heeft een prachtig stijlhuis in onze showroom ontworpen maar wist je dat Piet Boon ook een eigen merk tegels heeft, met Douglas en Jones? Deze laten we nu zien in onze showroom. Prachtige design tegels in verschillende formaten!

Nog grotere tegels!

60 x 60 cm is een veel gekozen formaat voor nieuwe tegels. Met het grote tegelformaat heb je minder voegen en daardoor creëer je rust in de vloer en je interieur. 60 x 60 cm is echter niet het grootste formaat tegel wat er is. Er zijn nu ook tegels van 120 x 120 cm! Hiermee creëer je echt een unieke vloer! Met name geschikt voor bijvoorbeeld je begane grond vloer.

Tegels scannen met je smartphone én de showroomscanner

Iedere tegel is nu voorzien van een QR code. Deze kun je scannen met je smartphone. Hierdoor wordt informatie over de tegel direct geopend op je smartphone. Denk aan de beschikbare afmetingen, de varianten, kleur en de prijs. Ook heb je de mogelijkheid om met een speciale showroomscanner de tegel te scannen. Op dat moment wordt de tegel geopend op het grote scherm. Hier kies je legpatronen, voegdiktes en kleuren en combineer je dit met de kleur van je muur en meubels.

Ga terug