We denken graag mee in praktische indelingsopties voor je nieuwe badkamer. De Kinedo Duo baden zijn hiervan een perfect voorbeeld en hebben we daarom opgenomen in het assortiment. Het Kinedo Duo bad is nu ook in onze showroom te bekijken!

Kinedo Duo

Duo van Kinedo is een multifunctionele douche/badcombinatie. U hoeft niet te kiezen tussen douche of bad; met Duo geniet u van beide. Door de geïntegreerde baddeur stapt u heel gemakkelijk en bijna drempelloos in. Daarmee is Duo zeer praktisch in het dagelijkse gebruik voor het hele gezin. Duo neemt dankzij de dubbele functie niet veel plaats in en is daardoor geschikt voor zowel ruime als kleinere badkamers. U kunt kiezen uit een voordeelpakket inclusief alle opties, of u kunt uw Duo geheel naar wens zelf samenstellen. binnen 1 dag gemonteerd gemakkelijke en veilige lage instap (5 cm) magnetische handdouche plaatsing in een hoek of nis in vaste maten (lengte 160, 170 of 180 cm) of aanpasbare maten (lengte 158 - 192 cm) voor nieuwbouw of renovatie (vervanging van een bad).

‘Met Duo hebben we een ruimtebesparende oplossing gevonden om te kunnen genieten van een douche én een bad, zonder dat het extra ruimte in beslag neemt. Dankzij het deurtje kunnen zowel volwassenen als kinderen eenvoudig en veilig instappen. De magnetische handdouche is verstelbaar, waardoor iedereen er gemakkelijk bij kan, of je nu groot bent of klein, zittend of staand doucht. Ideaal voor hethele gezin!’

Ga terug