elkom bij Van Wanrooij!

Een bezoek aan de showroom is een heuse beleving. Naast de nieuwste keuken- en badkameropstellingen ontdek je de antwoorden op al je vragen. Wat houdt een waterbesparende kraan nu in en hoe zie je het verschil naast andere kranen? Wat is het verschil tussen elektrisch koken en koken op inductie? Wat gebeurt er als ik een theezakje laat vallen op een natuursteen werkblad, geeft dit vlekken? Hoe zien de door mij gekozen tegels er uit in het ochtend- en avondlicht?

Door werkende kranen, opstellingen, een daglichtkamer en een keuken- en badkamerlab kun je de antwoorden zelf ontdekken en ervaren. Daarnaast kun je je keuken en badkamer op ware grootte nabouwen in de paskamers. Hiermee krijg je een perfect beeld van de afmetingen en of dat dit in je huis past.

Compleet ingerichte stijlhuizen

Bij Van Wanrooij zijn we thuis in alle stijlen. Verspreid over ons pand vind je een viertal stijlhuizen waar je sfeer kunt proeven en kunt kijken welke stijl het meest bij je past. Op de tweede etage loop je zelfs van de een naar de ander. Heerlijk contrasterend en boordevol inspiratie. Er is voor ieder wat wils dus.

Voor inrichting van de stijlhuizen in de showroom is samengewerkt met verschillende ontwerpers, zo vind je onder andere huizen terug naar de hand van vtwonen en Piet Boon.

klassiek

Demonstraties koken met stoom

Iedere di t/m vr 12.30 - 14.00 uur

We merken dat er veel klanten benieuwd zijn naar de mogelijkheden van een stoomoven, want wat kun je daar nu eigenlijk allemaal mee? Iedere dinsdag t/m vrijdag van 12.30 uur - 14.00 uur geeft onze kok daarom demonstraties van koken met stoom. Schrijf je wel even in voordat je de showroom bezoekt!

De Kookstudio

De kookstudio op de eerste verdieping is het hart van de showroom. Hier kun je met een heerlijke kop koffie of thee alle indrukken in de showroom laten bezinken. Een professionele kok geeft kookdemonstraties in deze kookstudio en helpt je graag bij je vragen over apparatuur.

Je krijgt hier letterlijk en figuurlijk een kijkje in de keuken. Kijk hoe de apparaten werken, verras je over razendsnelle snijtechnieken en stel al je vragen die je maar wilt.

Keuken- en badkamerpaskamer

Bij het kopen van een keuken of badkamer moet je met alles rekening houden. Vaak sta je daar in eerste instantie niet bij stil. Er is geen betere manier om dit in de praktijk te ervaren. Je kunt in het keuken- en badkamerlab van alles testen om de juiste beslissing te kunnen nemen voor jouw ideale keuken of badkamer.

Huyscollectie

Van huis uit streven we bij Van Wanrooij naar de ultieme prijs-/kwaliteitbeleving. En het beste bewijs hiervan is ons eigen merk, waarin alles samenkomt waarvoor we staan. De Van Wanrooij Huyscollectie biedt je namelijk de beste kwaliteit tegen de beste prijs. Van tegels tot complete keukens en badkamers. De Huyscollectie heeft het letterlijk in huis.

Kom langs in onze showroom en ontdek de voordelen van De Huyscollectie!

Keuzeplein

Keuzes, keuzes, keuzes. Een keuken kopen is een kwestie van de juiste keuzes maken. Makkelijker gezegd, dan gedaan. Maar hoe maak je nu de juiste keuze? Het Keuzeplein helpt je verder.

Op het keuzeplein vind je een grote variatie aan werkbladen en keukenfronten. Kijk, vergelijk, voel en test hier zoveel als je wilt. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Daglichtkamer

Past de kleur van het werkblad wel bij de tegelvloer? Een vraag die je je zeker zult stellen bij een bezoek aan onze showroom.

De daglichtkamer heeft speciale verlichting die het effect van daglicht nabootsen. Zo voorkom je verkeerde keuzes en is “what you see” ook écht “what you get”.

Douchestraat en waterbesparing

Douchekoppen zijn er in veel verschillende soorten en maten. Ook de waterstraal is voor iedere douchekop anders. Om hier een goede keuze in te maken kun je de douchekoppen in douchestraat aanzetten. Het geeft je een goed idee van de hoeveelheid water en het aantal waterstralen. In de showroom ervaar je daarnaast zelf wat het effect is van waterbesparende kranen. Wat is het verschil ten opzichte van een "gewone" kraan?

douchestraat

Apparatenplein

Hoe kies je nu het juiste apparaat voor je keuken? Waarom is een stoomoven voor de één perfect en voor de ander juist niet. Is een combimagnetron praktisch of moet je juist kiezen voor een aparte oven en magnetron?

Bezoek het apparatenplein en vergelijk prijzen, mogelijkheden en ontdek allerlei noviteiten voor je keuken. Kom je er niet uit? Geen probleem! Onze adviseurs helpen je graag. Laat je vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden!

Tegel catwalk

Een groot en indrukwekkend looppad deelt de 3e etage van de showroom in twee gedeeltes. Laat je op deze "catwalk" inspireren met uitleg, inspiratietafels, noviteiten en overzichtswanden. Wijk gerust eens uit naar links en naar rechts en laat je verrassen met badkamer- en tegelopstellingen. Op grote TV schermen laten we je daarnaast graag de tegel van jouw keuze zien in een groot vloeroppervlak.

tegels waardenburg
Download het magazine

Download het magazine, boordevol informatie en inspiratie!

badsensatie

Badsensatie

Hou jij van een heerlijk warm bad?  Neem dan een kijkje bij onze Badsensatie-opstelling. Hier staan drie baden die van jouw badkamer een privé-welnesscentre maakt.

Vraag onze adviseurs de verschillende mogelijkheden te tonen, van waterstromen tot gekleurd licht. De mogelijkheden zijn enorm.

Spoelbaktheater

Een spoelbak is bij het kiezen van een nieuwe keuken zeker niet het eerste waar je aan zult denken.

Het loont de moeite om eens wat langer stil te staan bij de keuze van een spoelbak. Dat hebben wij ook gedaan en hebben het Spoelbaktheater voor je ontwikkeld. Een plek in de showroom waar we je bewust laten stil staan bij de keuzemogelijkheden van een spoelbak.

En dat zijn er meer dan je in eerste instantie verwacht!

Kinderbioscoop

Speciaal voor de kleintjes hebben we een kinderbioscoop en speelhoek in onze showroom.

Terwijl jij op je gemak inspiratie opdoet in onze showroom, kunnen je kinderen in de kinderbioscoop genieten van een mooie tekenfilm. Ze zullen de tijd vergeten, waardoor jij alle tijd hebt om inspiratie op te doen voor je nieuwe keuken of badkamer.